Maatregelen n.a.v. Coronavirus

Beste cliënt,

Helaas zijn wij door de Coronacrisis genoodzaakt onze werkzaamheden zoveel mogelijk te stoppen. Voor uiterste noodgevallen kunt u contact opnemen met Greetje Schraa (06-46877067).

We zijn inmiddels druk bezig met het opzetten van e-consults want in tijden van gezondheid en totale verandering van het dagelijks ritme en leefstijl, zul je ontdekken dat het zoeken wordt naar een “nieuwe” leefstijl.

Ook dat er een grote behoefte is wat te blijven doen aan jouw gezondheid. De sportschool is dicht en je kunt thuis wel iets doen maar wat doen je dan eigenlijk? Sporters die in de afronding of voorbereiding zitten van het sportseizoen, wat ga je doen als de gym niet meer beschikbaar is? Of cliënten die niet behandeld kunnen worden fysiek maar misschien graag wat zouden willen doen ter voorkoming van verergering van klachten of juist preventief bezig willen nu ze er toch tijd voor hebben.

Vanaf volgende week starten wij vanuit Fysio Flexibel de mogelijkheid om een e-consult te krijgen. Daarin krijg je persoonlijke begeleiding op afstand via een veilige verbinding. Tevens bieden wij de mogelijkheid aan om met uw leefstijl aan de slag te gaan.

Carmen gaat na haar zwangerschap de leefstijlbegeleiding weer opstarten, voor zichzelf en misschien haak jij wel aan. Dus ben je aan het (ont)zwangeren/ ben je zwanger, wil je in beweging komen, preventie, onderhouden van wat er is, of ben je toe aan een nieuwe leefstijluitdaging, neem dan contact met ons op.

Ook als je na een tijdje thuiszitten wat aan jouw leefstijl wilt gaan doen, hebben wij daar een passend programma voor.

Het mag via een Pb op facebook, via carmen@fysioflexibel.nl of je kunt haar bellen voor informatie op 06-31773916. Samen staan we sterk

Carmen Eelman

Fysiotherapeut

Greetje Schraa

Fysiotherapeut