Fysiotherapie in Broek in Waterland

Fysiotherapie in Broek in Waterland bij Fysio FlexibelFysiotherapie is bedoeld voor mensen die klachten ervaren aan het steun- en bewegingsapparaat en valt onder de paramedische dienstverlening. Bij Fysio Broek in Waterland beschikken wij over ervaren, opgeleide en geregistreerde fysiotherapeuten die alles in het werk stellen om je klachten zo adequaat mogelijk te behandelen.

Behandelingen bij fysiotherapie in Broek in Waterland

Allereerst zal Fysio Flexibel in Broek in Waterland samen met jou nagaan wat de klachten zijn aan de hand van heel gerichte vragen, gevolgd door onderzoek van de te behandelen plaats(en). Eens in kaart is gebracht wat er aan de hand is, wordt een persoonlijk behandelplan opgemaakt. Door middel van heel specifieke oefeningen en massage zal de beweeglijkheid vergroot worden en zal een groei van de spierkracht bevorderd worden. Je krijgt bovendien ook tal van tips en adviezen mee in verband met je houding en hoe je bepaalde handelingen het best en minst belastend uitvoert. De combinatie van al deze aspecten moet zorgen voor het aanzienlijk verminderen of verdwijnen van de klachten en je in staat stellen je mobiliteit te verbeteren.

Fysiotherapie in Broek in Waterland, samenwerken aan een optimaal resultaat

Bij Fysio Flexibel in Waterland zijn we ervan overtuigd dat samenwerking tussen verschillende disciplines vaak tot de beste resultaten leidt. Hiervoor werken wij nauw samen met andere specialisten en verwijzen wij u door, indien wij van mening zijn dat jij daar het meest baat bij hebt. Zo werken wij onder andere samen met artsen, psychologen, diëtisten en verschillende andere disciplines die kunnen bijdragen aan jouw herstel.

Wil je een afspraak maken voor fysiotherapie in Broek in Waterland?

Voor een behandeling bij één van onze fysiotherapeuten in Broek in Waterland heb je meestal geen verwijzing nodig. Voor meer informatie over vergoedingen kan je hier terecht. Je kunt via het contactformulier op de website een afspraak maken. Voor een afspraak of een vraag bel of app naar 06 - 2303 4069.


CONTACT