Fysiotherapie in Kampen

Fysiotherapie in Kampen bij Fysio FlexibelHeb je last van klachten aan je bewegingsapparaat? Heb je een sportblessure opgelopen of heb je een operatie gehad? Bij Fysiotherapie in Kampen kun je terecht voor fysiotherapie. Zo kun je weer snel alles doen, van sporten tot tuinieren, van naar je werk tot aan het bijwonen van een leuk feestje.

Wat doet fysiotherapie in Kampen?

Fysiotherapie in Kampen is meer dan een doorsnee fysiotherapeut. Je kunt er Sportspecifiek trainen. Dit is een speciale aanpak volgens de filosofie van de Physical Rehabilitation Training (Internationale Academie voor Sportwetenschappen). Hierbij kun je revalideren op jouw niveau en op jouw snelheid. Een programma voor jou op maat dus! Daarnaast lig je bij Fysio Flexibel ook niet continue op de behandeltafel. Fysiotherapie is ook voor jou hard werken, want er is een oefenruimte waar regelmatig geoefend wordt. Is dit alles? Nee, Fysiotherapie in Kampen heeft nog meer in huis om jou herstel te bespoedigen. Zo kun je bij ons terecht voor sportmassage, dry needling, medical taping, sijmoves en gewrichtstherapie. Fysiotherapie kan gecombineerd worden met meerdere manuele technieken. Fysiotherapie in Kampen is flexibel. Zo kun je hier op iedere leeftijd een behandeling volgen. Je kunt je hier aanmelden zowel als particulier, als bedrijf. Wanneer je je als bedrijf aanmeldt, dan kunnen je werknemers ook genieten van de persoonlijke aanpak. Tot slot zijn de openingstijden ook nog eens flexibel. En kun je ook hier terecht buiten de kantoortijden.

Afspraak maken voor fysiotherapie in Kampen bij Fysio Flexibel?

Wil je een afspraak maken voor fysiotherapie in Kampen of wil je meer informatie over onze behandelingen? Je kunt ons contacteren via 038-4581538 of vul ons contactformulier in op de website. We pakken graag jouw klachten aan, zodat je weer optimaal kunt bewegen.


CONTACT