Sportmassage in Kampen

Sportmassage Kampen bij Fysio FlexibelMet een sportmassage in Kampen kunnen wij je helpen onder ideale omstandigheden te sporten, zowel voor als na je training of wedstrijd. Zowel voor de competitieve als de recreatieve sporter bieden wij behandelingen aan die perfect op maat kunnen worden aangepast. Ieder lichaam reageert anders waardoor wij kiezen voor een individuele aanpak, rekening houdend met jouw doelstellingen en verwachtingen. Zijn er bepaalde medische of fysieke problemen waarmee je te maken hebt? Geef ons deze zeker door zodat wij onze behandeling hieraan kunnen aanpassen. Binnen ons team heeft elk zijn specialisatie en wij geloven sterk in overleg en samenwerking om jouw de beste behandeling te kunnen aanbieden.

Sportmassage in Kampen als voorbereiding op je sportieve uitdaging

Niettegenstaande wat veel mensen denken is een sportmassage in Kampen zeker aan te raden voor je fysieke inspanning. Je spieren zullen na de massage veel flexibeler zijn wat de kans op blessures aanzienlijk zal verminderen. Doordat de spieren reeds in beweging werden gebracht zullen deze soepeler en al deels opgewarmd zijn wat je prestatie alleen maar ten goede kan komen.

Sportmassage in Kampen als afsluiter van je sportieve uitdaging

Een sportmassage na je fysieke inspanning zal ervoor zorgen dat je spieren veel sneller zullen recupereren. Het zal er bovendien ook voor zorgen dat afvalstoffen, zoals melkzuur, sneller worden afgevoerd door een betere doorbloeding en meer zuurstof in de spieren. Heb je tijdens je prestatie toch een blessure opgelopen, dan kan sportmassage in Kampen je helpen hier op een professionele en verantwoorde manier sneller vanaf te geraken. Uiteraard verwijzen wij hierbij door naar een specialist indien een blessure niet door ons kan worden behandeld en verdere medische bijstand nodig is. Wij werken samen met verschillende disciplines om je de beste zorg te kunnen garanderen.

Afspraak maken voor een sportmassage in Kampen

Wil je een afspraak maken voor een sportmassage in Kampen? Samen geven we jouw sportieve uitdagingen alle kansen. Neem telefonisch contact met ons op via 06 - 2303 4069 om een afspraak te maken. Ook kunt u ons een WhatsApp berichtje sturen.


CONTACT